Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht cursus voor Singles

Informatie
  • 16 maart t/m 18 maart 2020
  • 3 dagen
  • Buitenplaats Vaeshartelt, Maastricht
  • Singles
  • 795,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers die zich willen voorbereiden op hun pensioen. Er wordt aandacht besteeds aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

De singles-cursus is voor mensen die alleen leven en het op prijs stellen om, als voorbereiding op het pensioen, met andere singles van gedachten te wisselen over dezelfde herkenbare situatie waar in zij zich bevinden. Dit kan een extra diepgang aan de cursus geven. Iemand die single is krijgt bij het stoppen met werken met andere uitdagingen te maken dan stellen. Met pensioen gaan heeft voor een single dan ook een andere impact .In deze cursus verkent u hoe u als single een andere vorm en inhoud kunt geven aan uw nieuwe levensfase.

Buitenplaats Vaeshartelt is een prachtige 'buitenplaats' in een schitterend parklandschap. Op een steenworp afstand van Maastricht. Het kent een lange geschiedenis en is tegenwoordig een modern hotel met conferentiecentrum. Ideaal voor een geslaagde cursus.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 795,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: