Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht cursus voor Singles

Informatie
  • 17 juni t/m 19 juni 2019
  • 3 dagen
  • Hotel De Landmarke, Ootmarsum
  • Singles
  • 775,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteeds aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

De singles-cursus voor mensen die alleen leven en het op prijs stellen om als voorbereiding op het pensioen andere singles te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over dezelfde situatie waar in zij zich bevinden. Dit kan tot veel herkenning leiden en de cursus een verdere bijzondere diepgang geven.

Iemand die single is krijgt bij het stoppen met werken met verschillende veranderingen en uitdagingen te maken die soms vrij ingrijpend kunnen zijn. Met pensioen gaan heeft voor een single een andere impact dan voor een stel. Sociale contacten die met het werk samenhangen vallen weg en ook de dagelijkse structuur die het werk opdringt valt weg. In deze cursus verkent u hoe u als single een andere vorm en inhoud kunt geven aan uw nieuwe levensfase.

Hotel De Landmarke is een gezellig hotel en heeft alle voorzieningen voor een prettig verblijf. Het mooie eeuwenoude kunststadje Ootmarsum ligt op loopafstand. Het fraaie Twentse land nodigt uit om te wandelen en te fietsen.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. 

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 775,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: