Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht cursus Maatschappelijk Anders Actief:

Informatie
  • 3 dagen
  • 6 april t/m 8 april 2020
  • Hotel de Pelikaan, De Koog - Texel
  • Anders Actief
  • 795,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

Deze 'actieve' cursus past bij u als u zich graag (maatschappelijk) wilt blijven inzetten maar mogelijk nog niet precies weet hoe u dat het beste kunt doen en waar u voor zou moeten kiezen. In deze cursus gaat u onderzoeken waar uw hart naar uit gaat en zoekt u hoe u uw kennis en ervaring ook ná uw pensioen kunt inzetten. Met deze vraagstukken kunt u direct actief aan de slag; er wordt dan ook veel zelfwerkzaamheid van u verwacht.

Deze variant is ook voor ‘meekomende partners’ geschikt want als u nieuwe toekomstplannen maakt, is het uiteraard belangrijk dat uw partner hierin mee wordt genomen. Zo kunt u zowel uw eigen plannen als uw gezamenlijke wensen realiseren. Een steeds populairder wordende cursus.

Hotel de Pelikaan, ligt aan de rand van een prachtig dennenbos. Het strand is een klein half uur wandelen. Typisch Texels is de combinatie van rust, natuur, strand, zee en gezellige dorpjes.

Deze cursus duurt 3 dagen.
​U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.