Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht cursus Maatschappelijk Anders Actief:

Informatie
  • 3 dagen
  • 6 april t/m 8 april 2020
  • Van der Valk Hotel De Koog, Texel
  • Anders Actief
  • 795,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in je eigen situatie. Hiervoor krijgt je in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij je past, in een omgeving waar je je prettig voelt, gecombineerd met een thema dat je aanspreekt.

Deze 'actieve' cursus past bij u als u zich graag (maatschappelijk) wilt blijven inzetten maar mogelijk nog niet precies weet hoe u dat het beste kunt doen en waar u voor zou moeten kiezen. In deze cursus gaat u onderzoeken waar uw hart naar uit gaat en zoekt u hoe u uw kennis en ervaring ook ná uw pensioen kunt inzetten. Met deze vraagstukken kunt u direct actief aan de slag; er wordt dan ook veel zelfwerkzaamheid van u verwacht.

Deze variant is ook voor ‘meekomende partners’ geschikt want als u nieuwe toekomstplannen maakt, is het uiteraard belangrijk dat uw partner hierin mee wordt genomen. Zo kunt u zowel uw eigen plannen als uw gezamenlijke wensen realiseren. Een steeds populairder wordende cursus.

 

Prijs

De vermelde prijs is per persoon, inclusief het volledige verblijf, exclusief 21% BTW.

Van der Valk Hotel De Koog-Texel (voorheen hotel de Pelikaan), ligt aan de rand van een prachtig dennenbos. Het strand is een klein half uur wandelen. Typisch Texels is de combinatie van rust, natuur, strand, zee en gezellige dorpjes. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op deze locatie, met uitzondering van hulphonden.

Deze cursus duurt 3 dagen.

  • Op de eerste dag ben je welkom vanaf 13.30 uur en we starten om 14.00 uur.
  • Op de overige dagen starten we rond 9.00 uur.
  • Op de derde dag wordt de cursus om 16.30 uur afgerond.

Je hebt het meest aan deze Pensioen in Zicht cursus als je deze ongeveer 6 maanden voor je pensionering volgt.