Pensioen in Zicht Pensioen in Zicht cursus Maatschappelijk Anders Actief:

Informatie
  • 27 mei t/m 29 mei 2019
  • 3 dagen
  • Hotel Landgoed Zonheuvel, Doorn
  • Anders Actief
  • 775,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

Deze 'actieve' cursus past bij u als u zich graag (maatschappelijk) wilt blijven inzetten maar mogelijk nog niet precies weet hoe u dat het beste kunt doen en waar u voor zou moeten kiezen. In deze cursus gaat u onderzoeken waar uw hart naar uit gaat en zoekt u hoe u uw kennis en ervaring ook ná uw pensioen kunt inzetten. Met deze vraagstukken kunt u direct actief aan de slag; er wordt dan ook veel zelfwerkzaamheid van u verwacht.

Deze variant is ook voor ‘meekomende partners’ geschikt want als u nieuwe toekomstplannen maakt, is het uiteraard belangrijk dat de partner hierin mee wordt genomen. Zo kunt u zowel uw eigen plannen als uw gezamenlijke wensen realiseren. Een steeds populairder wordende cursus.

Hotel landgoed Zonheuvel is een een hotel en conferentiecentrum dat prima is toegerust voor een Pensioen in Zicht -ursus. Centraal gelegen in het land, midden in de natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed leent zich uitstekend voor korte én langere wandelingen.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. 

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 775,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: