Pensioen in Zicht Fietsend een Nieuwe Toekomst tegemoet

Informatie
  • 14 oktober t/m 16 oktober 2019
  • 3 dagen
  • Hotel De Landmarke, Ootmarsum
  • Fietsen
  • 775,-
VOL

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun nieuwe situatie. Er wordt aandacht besteeds aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

In deze Pensioen in Zicht variant fietst u elke dag zo’n 25 tot 35 km in wisselende landschappen en weersomstandigheden. De tochten die gevolgd worden, waarbij u zowel de natuur als uzelf (her)ontdekt, wordt afgewisseld met groepsgesprekken. Hier uit ontstaan weer opdrachten en gespreksonderwerpen voor tijdens het fietsen.

Met een gemiddelde conditie kunt u deze opzet prima volgen en genieten van de verschillende fietsroutes tijdens de cursus. Het is hiervoor wel handig en noodzakelijk dat u wind- en regenbestendige kleding meeneemt. De fietsen worden door Odyssee PiZ verzorgd. Als u wilt dan kunt u ook uw eigen fiets(en) meenemen.

Hotel De Landmarke is een gezellig hotel en heeft alle voorzieningen voor een prettig verblijf. Het mooie eeuwenoude kunststadje Ootmarsum ligt op loopafstand. Het fraaie Twentse land nodigt uit om te wandelen en te fietsen.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 775,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: