Pensioen in Zicht Fietsend een Nieuwe Toekomst tegemoet

Informatie
  • 6 mei t/m 8 mei 2020
  • 3 dagen
  • Badhotel Renesse, Renesse
  • Fietsen
  • 795,-
VOL

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun pensioen. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

In deze Pensioen in Zicht variant fietst u elke dag zo’n 25 tot 35 km in wisselende landschappen en weersomstandigheden. De tochten die gevolgd worden afgewisseld met groepsgesprekken. Hieruit ontstaan weer opdrachten en gespreksonderwerpen voor tijdens het fietsen. Met een gemiddelde conditie kunt u deze cursus prima volgen en genieten van de verschillende fietsroutes. De fietsen worden door Odyssee PiZ verzorgd maar als u wilt dan kunt u ook uw eigen fiets(en) meenemen.

Badhotel Renesse, is een modern en gezellig hotel en ligt midden in het dorp Renesse. Strand en zee zijn een kwartiertje lopen. De keuken van het hotel is meer dan uitstekend. Het is een perfecte locatie voor uiteenlopende cursusvarianten.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De investering voor deze toekomstgerichte cursus bedraagt eenmalig € 795,- (exclusief BTW) per deelnemer. Voor in totaal drie dagen geldt voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van € 39,-.

Boek nu uw plek en schrijf u hieronder in voor deze positief scorende cursus: