Pensioen in Zicht Fietsend een Nieuwe Toekomst tegemoet

Informatie
  • 28 oktober t/m 30 oktober 2019
  • 3 dagen
  • Hotel De Landmarke, Ootmarsum
  • Fietsen
  • 775,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus is voor werknemers (en hun eventuele partners) die zich willen voorbereiden op hun pensioen. Er wordt aandacht besteed aan een mix van onderwerpen die van belang zijn in de nieuwe levensfase. Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Hiervoor krijgt u in deze cursus praktische tools aangereikt, in een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt.

In deze Pensioen in Zicht variant fietst u elke dag zo’n 25 tot 35 km in wisselende landschappen en weersomstandigheden. De tochten die gevolgd worden afgewisseld met groepsgesprekken. Hieruit ontstaan weer opdrachten en gespreksonderwerpen voor tijdens het fietsen. Met een gemiddelde conditie kunt u deze cursus prima volgen en genieten van de verschillende fietsroutes. De fietsen worden door Odyssee PiZ verzorgd maar als u wilt dan kunt u ook uw eigen fiets(en) meenemen.

Hotel De Landmarke is een gezellig hotel en heeft alle voorzieningen voor een prettig verblijf. Het mooie eeuwenoude kunststadje Ootmarsum ligt op loopafstand. Het fraaie Twentse land nodigt uit om te wandelen en te fietsen.

Deze cursus duurt 3 dagen.
​U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.