Pensioen in Zicht DSM, Voorbereiding op Pensionering (VOP)

Informatie
  • 16 november t/m 18 november 2020
  • 3 dagen
  • Kasteel Doenrade, Doenrade
  • DSM-VOP
  • 525,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus, Voorbereiding op Pensioenering (DSM-VOP) is voor mensen die zich optimaal willen voorbereiden voor op een nieuwe toekomst waar in u anders actief bent dan in een betaalde baan. Deze Pensioen in Zicht cursus is speciaal voor werknemers die binnenkort stoppen met werken, en hun eventuele partners, die werkzaam zijn bij :DSM, Sabic, Sitech, OCI Nitrogen, Lanxess, Intertek, EdeA en Borealis .

Kasteel Doenarde, dit kasteel dat gebouwd is in de twaalfde eeuw, combineert de sfeer van eeuwen terug met de voorzieningen van een modern hotel. De klassieke kasteelkamers hebben elk een eigen karakter. Het ligt mooi in het groen, tussen de Zuid-Limburgse heuvels. Uitermate geschikt om te fietsen en te wandelen.

Deze basiscursus duurt 3 dagen waarbij er stil wordt gestaan bij verschillende relevante onderwerpen. U heeft het meest aan deze Pensioen in Zicht-cursus als u deze ongeveer 6 maanden voor uw pensionering volgt.

De exclusieve kortingsprijs van de DSM-VOP cursus bedraagt € 525,- (exclusief BTW) per deelnemer - ongeacht of u medewerker of 'partner' bent. Deze prijs is inclusief koffie, thee en water en lunch tussendoor. De DSM-VOP is een 3-daags programma zonder overnachting. Als u dit wel wilt, kunt u deze overnachting rechtstreeks boeken - op eigen kosten - bij Kasteel Doenrade. 

Schrijf u nú hieronder in voor deze toekomstgerichte cursus met exclusieve kortingsprijs: