Pensioen in Zicht DSM, Voorbereiding op Pensionering (VOP)

Informatie
  • 3 dagen
  • 1 april t/m 3 april 2019
  • Kasteel Doenrade, Doenrade
  • DSM-VOP
  • 525,-
Inschrijven

Deze Odyssee Pensioen in Zicht cursus, Voorbereiding op Pensioenering (DSM-VOP) is voor mensen die zich optimaal willen voorbereiden voor op een nieuwe toekomst waar in je anders actief bent dan in een betaalde baan. Deze Pensioen in Zicht cursus is speciaal voor werknemers die binnenkort stoppen met werken, en hun eventuele partners, die werkzaam zijn bij :DSM, Sabic, Sitech, OCI Nitrogen, Lanxess, Intertek, EdeA en Borealis .

Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie en hiervoor praktische tools aangereikt krijgen. In de Odyssee Pensioen in Zicht cursus, Voorbereiding op Pensionering staan wij stil bij de nieuwe mogelijkheden voor uw komende levensfase.

 

Prijs

De vermelde prijs is per persoon, inclusief het volledige verblijf, exclusief 21% BTW.

Kasteel Doenarde, dit kasteel dat gebouwd is in de twaalfde eeuw, combineert de sfeer van eeuwen terug met de voorzieningen van een modern hotel. De klassieke kasteelkamers hebben elk een eigen karakter. Het ligt mooi in het groen, tussen de Zuid-Limburgse heuvels. Uitermate geschikt om te fietsen en te wandelen. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op deze locatie, met uitzondering van hulphonden.

Deze cursus duurt 3 dagen.
Je hebt het meest aan deze Pensioen in Zicht cursus als je deze ongeveer 6 maanden voor je pensionering volgt.