Over Ons

Onze Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en is zelfs onderdeel van onze Kernwaarden. Deze kwaliteit komt mede tot uitdrukking in de constante kwaliteitswaardering door onze klanten. Wij meten namelijk elk kwartaal de klanttevredenheid (via een aanbevelingsscore) en behalen hier al jarenlang op rij hoger dan een 8,0. Wij meten de tevredenheid op alle onderdelen van onze dienstverlening en delen graag met u de cijfers van: 

Waardering (PiZ) 3e kw 2018 4e kw 2018 1e kw 2018 2e kw 2019
Algemeen oordeel training(en): 8,2 8,2 8,2 8,4
Beoordeling trainer(s): 8,4 8,7 8,7 8,8
Oordeel trainingsinhoud: 8,0 8,1 8,0 8,2
Beveelt ons aan: 8,2 8,2 8,0 8,3
 

Onze Misie

Odyssee Pensioen in Zicht richt zich op positieve, duurzame gedragsveranderingen van mensen. Wij stimuleren mensen met onze Pensioen in Zicht cursussen op een betrokken manier, praktisch toepasbare inzichten te ontwikkelen waardoor zij hun eigen verantwoordelijkheid en zelfsturend vermogen versterken. Hierdoor creëren zij nieuwe kansen en kunnen deze verder vorm worden gegeven.

Onze Doelstelling

Doel van Odyssee Pensioen in Zicht en een Pensioen in Zicht cursus (PiZ) is het vergroten van inzicht in de eigen situatie van de deelnemer die (bijna) met pensioen gaat. Hiervoor reiken wij praktische tools aan. In een tempo dat passend is en in een omgeving waar hij of zij zich prettig voelt. Gecombineerd met een thema dat de deelnemer aanspreekt. In een Odyssee Pensioen in Zicht cursus worden de nieuwe mogelijkheden voor een komende levensfase verkend.

Onze Kernwaarden

Kernwaarden, ook wel basiswaarden genoemd, zijn onze belangrijkste kwaliteiten. Zij zeggen iets over onze identiteit en (bedrijfs)cultuur. Het zijn waarden die wij als organisatie belangrijk vinden, waar wij in geloven en wat ons verbindt. Onze kernwaarden vormen ons DNA en geven richting aan ons doen en laten. De belangrijkste kernwaarden van Odyssee zijn:

  • Betrokken
  • Ontwikkeling
  • Flexibel 
  • Gedegen, 'klassieke' kwaliteit

Onze dienstverlening aan u

Met de Odyssee Pensioen in Zicht cursus wordt er dieper in gegaan op de nieuwe situatie en levensfase van oudere medewerkers die (bijna) met pensioen gaan. Dit doen wij door middel van individuele cursussen die groepsgewijs worden gehouden. Elk met een eigen thema en locatie.

Uw vraag staat bij ons centraal en met onze verschillende vormen van dienstverlening kunnen wij u ondersteunen op de manier waar op ú dat wenst. Zowel voor individuele klanten als (zeer) grote organisaties maken wij cursussen op maat. Wilt u weten hoe en waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk en vrijblijvend contact met u op.