Anneroos Gerritsen

Voor mij is het belangrijk dat je als oudere medewerker in je ‘senioriteit gaat staan’ en dat je zelf gaat onderzoeken wat je verder nog wilt in je (werk)leven.

Senior trainer & adviseur Pensioen in zicht, Vitaliteit en arbeidsmotivatie

"Mijn hele werkzame leven heb ik genoten van het werken met diverse groepen deelnemers: vanuit verschillende sectoren, verschillende leeftijden, verschillende functies. Van het leveren van organisatie-ontwikkelingstrajecten tot en met het coachen van individuen; dus zowel grootschalige trajecten als losse kleine begeleidingsmomenten. Ik werk graag met mensen omdat ik vind dat het de ménsen zijn die het verschil maken in een organisatie en in de samenleving.

De laatste 10 jaar ligt mijn focus meer op het begeleiden van oudere medewerkers. Dat ben ik zelf ook. Voor mij is het belangrijk dat je, als oudere medewerker in je ‘senioriteit gaat staan’, dat je zicht krijgt op jouw werking in je omgeving, je plaats in de organisatie en wat je zelf verder nog wilt onderzoeken in je (werk)leven. Dat je ondanks veranderingen of verdrietige ervaringen het leven blijft omarmen.

Daarom sta ik hier met een feestelijke boa om mijn schouders. Mijn motto is namelijk: het leven kan een feestje zijn, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!"

Laatste artikelen van Anneroos

Sociale relaties
Richting je pensioen als single Verder lezen
Werk en Prestaties
Pensioen in Zicht ook zinvol als je al gestopt bent met werken Verder lezen
Sociale relaties
"Wij zijn allemaal individuen met eigen wensen en keuzes" Verder lezen