Inkoop Informatie

Particulier

Als uw werkgever de Pensioen in Zicht cursus niet (vanuit een cao) vergoed, kunt u wellicht ook uw Individueel Loopbaan Budget (LBB) of Persoonlijk opleidingsbudget (POB) gebruiken waaruit u uw cursus zou kunnen bekostigen. Indien u uw cursus zelf betaalt, kunt u uw cursus eventueel als opleidingskosten bij uw Belastingopgave opvoeren. U kunt respectievelijk bij uw HR-afdeling en accountant navragen wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie! Weet u al wie de nota betaalt en wilt u zich inschrijven voor een cursus? Klik dan hier

Zakelijk

Bent u een inkoper of medewerker van een (financiële) administratie die informatie nodig heeft voor (het verwerken van) een inkooporder, dan is het wellicht belangrijk om te weten dat de Pensioen in Zicht cursussen die Odyssee Pensioen in Zicht aanbiedt, behoren tot één van de scherpste in de markt.

Al onze driedaagse cursussen hebben een prijs van € 795,- per persoon, exclusief BTW. Dit is op basis van volpension, en inclusief overnachtingen. Hierbij geldt dat voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van toepassing is van in totaal € 39,- per persoon, exclusief BTW.

Voor de vijfdaagse Verdiepingscursussen geldt een prijs van € 1225,- per persoon. Dit is inclusief alle bijbehorende overnachtingen. Hierbij geldt dat voor een éénpersoonskamer een éénmalige toeslag van in totaal € 78,- van toepassing is per persoon exclusief BTW. Ook de Verdiepingscursus wordt gegeven op basis van volpension.

Wilt u weten wat de meerwaarde is van de Verdiepingscursus ten opzichte van een reguliere Pensioen in Zicht-cursus? Klik dan hier.

De cursus Pensioen in Zicht Online heeft een prijs van € 595,- per persoon. Indien de partner ook deelneemt is de prijs voor de partner € 430,-. Beide bedragen zijn exclusief BTW.

Voor verdere (financiële) gegevens, informatie en contact, klikt u hier.

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina?

Neemt u dan gerust contact met u op. Wij helpen u graag verder!