Service

Op deze Servicepagina vindt u interessante onderwerpen die van belang kunnen zijn na of in combinatie met een te volgen Pensioen in Zicht cursus: 

Pensioen in Zicht Handboek
Via onderstaande link kunt u, met de inlog en het wachtwoord die u van uw trainer heeft ontvangen, het Digitale Handboek van de Odyssee Pensioen in Zicht cursus raadplegen.
> klik hier

Wilt u ons volgen op Social Media? 
Als u op de hoogte wilt blijven van Odyssee Pensioen in Zicht én acutele ontwikkelingen over pensoengerealteerde zaken, dan kunt u ons volgen op Facebook. U kunt zich via onderstaande link hiervoor aanmelden.
> klik hier

Abonneren op onze Nieuwsbrief? 
Met regelmaat stuurt Odyssee Pensioen in Zicht haar relaties actuele en interessante inforrmatie over actuele ontwikkelingen en aanbiedingen. Als u hierover geinformeerd wilt worden, dan kunt u het contactformulier invullen en verzenden op deze pagina:
> klik hier

Heeft u vragen over een Pensioen in Zicht cursus?
Heeft u vragen over één van onze cursussen en heeft u het antwoord niet direct kunnen vinden? Bekijk dan ook eens de pagina Antwoorden op vragen of u daar kunt vinden wat u zoekt. Om naar deze pagina te gaan: 
> klik dan hier

Wilt u exact berekenen op welke datum uw AOW ingaat?  
De AOW-leeftijd is tegenwoordig flexibel en beweegt mee met verschillende factoren. Als u exact wilt weten op welke dag u AOW zult ontvangen, dan kunt u via onderstaande link naar een online tool surfen die dit voor u uitrekend. Wilt u diit?
> klik dan hier (u verlaat hiermee onze site)

Heeft u specifieke AOW-vragen? 
Indien u algemene vragen heeft over uw (komende) AOW dan kunt u op deze pagina kijken of hier uw vraag tussen staat. Voor meer informatie hierover:
> klik dan hier (u verlaat hiermee onze site)

 

Ik heb een andere specifieke vraag

Odyssee Pensioen in Zicht helpt u graag verder. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!