Pensioen in Zicht BASF

Op weg naar een nieuwe toekomst

Je gaat binnenkort de cursus Pensioen in Zicht volgen, aangeboden door jouw werkgever BASF. Op het moment van pensionering krijg je - meer dan voorheen - de kans om je toekomst naar eigen inzicht vorm te geven.
Deze cursus stelt jou (en jouw eventuele partner) in de gelegenheid op een prettige en ontspannen manier stil te staan bij de volgende fase in je leven. Je gaat aan het werk met het ontwikkelen van gedachten en wensen om goed voorbereid ‘de nieuwe toekomst’ in te gaan. In de cursus is er ruimte voor terugkijken, afscheid nemen en vooruitkijken naar de nieuwe periode waarin eigentijdse vragen aan bod komen als: Hoe blijf ik gezond en fit? Hoe beïnvloedt de pensionering mijn partnerrelatie en mijn netwerk? Hoe blijf ik maatschappelijk actief? Welke regelingen zijn er voor gepensioneerde medewerkers van BASF?

Op deze pagina vindt je een link naar het voorbereidingsformulier. Zou je dit willen invullen? Heb je een partner die meekomt naar de cursus, dan is het fijn als je partner dit ook invult.

Via de andere link hieronder vind je het programma van de cursus en wat achtergrondinformatie bij de onderwerpen die in de cursus aan bod komen.

Voorbereidingsformulier

om uiterlijk 5 dagen voor aanvang in te vullen

Programma en achtergrondinformatie