Bibliotheek Heiloo neemt afscheid van Tiny

Ze was een vertrouwd gezicht in Bibliotheek Heiloo, maar bezoekers zullen haar moeten missen. Vrijdag 4 oktober was de laatste werkdag van Tiny. Ze gaat genieten van een welverdiend pensioen.
 

Geweldig team

Tiny is afgestudeerd als bibliothecaris en begon 17 jaar geleden in de oude bibliotheek aan Het Malevoort. "Als ik een hoogtepunt uit al die jaren moet noemen, dan was het wel de nieuwe bibliotheek aan de Westerweg," vertelt Tiny, die destijds ook heeft meegeholpen met de inrichting. "Ik hou van lichte ruimtes. Ik hoor tot op de dag van vandaag nog steeds van bezoekers dat we zo'n mooie bibliotheek hebben." Ze heeft er dan ook met veel plezier gewerkt. "Ik heb mogen samenwerken in een geweldig team. Ik zal mijn collega's en de bezoekers echt missen!"

Vrijwilligerswerk

Tiny zal zich als kersverse pensioengerechtigde niet gaan vervelen. Doordat zij de cursus 'Pensioen in zicht' heeft gevolgd, is ze niet bang in een zwart gat te vallen; haar agenda is goed gevuld. "Ik doe vrijwilligerswerk in een hospice," vertelt ze. "Daarnaast denk ik dat ik meer ga bridgen." En uiteraard gaat ze, zoals het een bibliothecaris betaamt, "lezen, véél lezen." Wilt u zich net als Tiny ook goed voorbereiden op uw pensioen? Bekijk dan ook eens deze pagina.

 

Bron: Uitkijkpost