Pensioen in Zicht Online

Een volwaardige Pensioen in Zicht cursus – online

In al onze Pensioen in Zicht cursussen staat de persoonlijke ontmoeting centraal. Dat geldt ook voor Pensioen in Zicht Online. Met moderne communicatietechnieken bieden we u een afwisselend programma, met inhoudelijke informatie en ruimte voor onderlinge uitwisseling en verdieping. We werken ook hier deels in kleine groepen. U doorloopt de belangrijkste aspecten van het stoppen met betaald werken en de doorstart naar een nieuwe levensfase: goed afscheid nemen, gezondheid van lichaam en geest, sociale relaties, zingeving, materiële situatie en uw toekomstplannen, activiteiten en bezigheden. Lees hier meer over deze inhoudelijke onderwerpen.

Pensioen in Zicht online is ideaal voor wie vanuit huis wil deelnemen en mensen ontmoeten, zonder te reizen en in een hotel te overnachten.

De inhoudelijke thema’s worden aangeboden in online bijeenkomsten van twee uur. Elke bijeenkomst is een afwisseling van theorie, reflectiegesprekken, groeps- en individuele opdrachten en natuurlijk een pauze op zijn tijd. De gesprekken worden begeleid door een van onze ervaren Pensioen in Zicht trainers.

Het thema materiële situatie bieden we aan in de vorm van een Webinar. Onze deskundigen op het gebied van financiën en nalatenschap geven een korte inleiding en gaan in op de vragen die u over deze onderwerpen heeft.

Een coachgesprek (individueel; doet uw partner ook mee, dan samen met uw partner) en een intervisiebijeenkomst zijn onderdeel van de cursus.

U volgt de cursus alleen of samen met uw partner vanuit huis. Wanneer u de cursus samen met uw partner volgt is het prettig als u vanuit een eigen ruimte, met ieder een eigen computer of laptop aan het programma deelneemt. Zo kunt u in de verschillende subgroepen uw eigen thema’s inbrengen. U ontmoet elkaar dan met de andere deelnemers online.

Elke cursus vindt plaats op vijf aaneengesloten werkdagen, op de volgende tijden:

maandag 10:00 - 12:00 14:00 - 16:00
dinsdag 10:00 - 12:00  
woensdag 10:00 - 12:00 14:00 - 16:00
donderdag 10:00 - 12:00 14:00 - 15:00
vrijdag 10:00 - 12:00  
Op donderdagmiddag en vrijdagmiddag worden de coachgesprekken gehouden.

Pensioen in Zicht Online wordt aangeboden via Zoom. Na inschrijving ontvangt u van ons instructies hoe u met deze applicatie kan werken.

Volgt u de cursus graag vanuit uw eigen huis, kies hem hier!


.