Informatie rondom het coronavirus

13 januari 2021

Cursussen op locatie tot 9 februari 2021 zijn verplaatst

Op 12 januari heeft het kabinet bekend gemaakt de bestaande lockdown te verlengen, om het hoge aantal besmettingen met het Covid-19 virus terug te dringen. Doel hiervan is kwetsbare mensen te beschermen, voorkomen dat de zorg vastloopt en uiteindelijk de schade aan de economie beperken.

De maatregelen betekenen dat onze cursussen op locatie tot 9 februari 2021 niet door kunnen gaan. Zodra het weer mogelijk is zullen we op een verantwoorde en veilige manier fysieke cursussen verzorgen. Het afgelopen halfjaar hebben we hier goede ervaring mee opgedaan. 

Wij vragen om je begrip voor dit besluit en nodigen je graag uit om alvast een cursus te boeken. Dat kan eenvoudig via onze cursuskalender.

Volg de cursus online
Kun je dan niet eerder een cursus volgen? Jawel! Wij hebben een online cursus Pensioen in Zicht ontwikkeld. De eerstvolgende start op 25 januari 2021.

In dezelfde drie dagen als een normale cursus volg je verschillende korte bijeenkomsten van maximaal twee uur. Zo doorloop je dezelfde onderwerpen als in onze andere Pensioen in Zicht cursussen. Er is voldoende ruimte om vragen stellen en uit te wisselen met de andere deelnemers. Onderdeel van de cursus is informatie door een notaris of financieel deskundige. Dit geven we korte tijd na de drie cursusdagen in de vorm van een webinar. 
De cursus wordt begeleid door onze ervaren Pensioen in Zicht trainers. Het verschil is dat je deze cursus via een videoverbinding op je laptop volgt. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via:
telefoon: 0343 – 473 440 of
e-mail: pensioeninzicht@odyssee.nl 

We wensen je een goede gezondheid toe.

Odyssee