Informatie rondom het coronavirus

26 januari 2022

Onze cursuslocaties zijn weer open
We zijn blij dat de horeca weer open is. Onze cursussen Pensioen in Zicht gaan dus weer door, als vanouds. Dat is fijn, je gaat tenslotte maar één keer met pensioen. 

Veiligheid voorop 
Dankzij de mogelijkheden in onze hotels kunnen we de cursussen en verblijf op een veilige en verantwoorde manier verzorgen. Uiteraard is jouw en onze veiligheid voor ons van het grootste belang. We volgen de maatregelen die de overheid hanteert. 

Belangrijke basisregels zijn: was je handen geregeld, laat je testen bij gezondheidsklachten en blijf daarna thuis tot je een negatieve test hebt, draag een mondkapje op plekken waar dit moet, houdt anderhalve meter afstand. 

Coronacheck
Je bent verplicht om een Coronatoegangsbewijs te laten zien in de horeca, dus ook in de hotels waar de cursussen plaatsvinden.

Cursusruimte, ventilatie
In het hotel hebben we voldoende ruimte om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten. Partners zitten natuurlijk wel naast elkaar. Wij zorgen ervoor dat de ruimtes voldoende geventileerd worden en indien het weer het toelaat gaan we naar buiten voor een frisse neus. We raden je daarom aan warme kleding en makkelijke schoenen mee te nemen.

Protocol
Odyssee heeft een eigen protocol opgesteld. Je vindt dit hier.