Informatie rondom het coronavirus

23 september 2021

We zijn blij dat we je weer in onze cursussen op locatie kunnen ontvangen. Dankzij de gunstige ontwikkeling rond corona en de verruiming van de overheidsmaatregelen is er gelukkig steeds meer mogelijk. Hier leggen we uit hoe we omgaan met de maatregelen die vanaf 25 september gelden.

Veiligheid voorop
Uiteraard is jullie en onze veiligheid voor ons van het grootste belang. We volgen de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM. De belangrijkste zijn na 25 september: was je handen geregeld, laat je testen bij gezondheidsklachten en blijf daarna thuis tot je een negatieve test hebt. We vragen je om je aan deze basisregels te houden.
De verplichting om 1,5 meter afstand te houden vervalt. Wel vragen we je om elkaar de ruimte te geven. In het hotel beschikken we over een eigen cursusruimte die daar ruim genoeg voor is. We zorgen voor voldoende ventilatie. En er zijn er volop mogelijkheden om onderdelen van de cursus buiten uit te voeren. Als het weer een beetje meewerkt zullen we hier zeker gebruik van maken.

Coronacheck
Nieuw is de verplichting om een Coronatoegangsbewijs te laten zien in de horeca, dus ook in de hotels waar de cursussen plaatsvinden. In ons protocol lees je hier meer over.

Protocol
Op basis van de huidige maatregelen hebben we een eigen protocol gemaakt. Je vindt dit hier