Informatie rondom het coronavirus

15 oktober 2020

Een cursus volgen op locatie blijft mogelijk!

Uiteraard volgt Odyssee de persconferenties van het kabinet. Op 13 oktober zijn nieuwe maatregelen aangekondigd om de verder toenemende besmettingen met het Covid-19 virus terug te dringen. Doel hiervan is kwetsbare mensen te beschermen, voorkomen dat de zorg vastloopt en de schade aan de economie beperken.

De maatregelen van het kabinet betekenen dat onze cursussen op een verantwoorde manier door kunnen gaan. Wij doen er alles aan om de deelnemers en onze trainers in een veilige omgeving te laten werken.

Sinds 1 juni hebben we op een veilige manier meer dan 60 fysieke cursussen gegeven op diverse locaties door het gehele land. We hebben dus inmiddels wat ervaring.

Uiteraard laten we een cursus alleen doorgaan als we ons aan de coronaregels kunnen houden. Met elke cursuslocatie maken we hier duidelijke afspraken over en leggen die in een protocol vast. 

We vragen ook van onze deelnemers om zich aan de regels te houden. De belangrijkste zijn: hou anderhalve meter afstand, was je handen regelmatig, hoest en nies in je elleboog, blijf thuis bij ziekteverschijnselen van jezelf of een huisgenoot.

Heb je vragen? Neem aan gerust contact met ons op via:
telefoon: 0343 – 473 440 of
e-mail: pensioeninzicht@odyssee.nl 

Dank voor je begrip,

Hans de Jong | Directeur Odyssee