Afscheid nemen van je werk op 1,5 meter

online training van 2 uur

Voorlopig is de boodschap: zoveel mogelijk thuiswerken en contact hebben op 1,5 meter. Je afscheidsfeestje is geannuleerd of flink kleiner dan gepland. Je werkt thuis en denkt: hoe ga ik mijn werk goed overdragen? Hoe ga ik mijn afscheid van werk aanpakken? 

Je laatste werkdag is ongemerkt (thuis) voorbijgegaan. Dat is raar en het voelt niet fijn. Afscheid nemen tijdens Corona is anders dan gedacht. 

Afscheid nemen is belangrijk. Het markeert het einde van een periode en helpt je om aan een nieuwe fase te beginnen. Hoe wil je het afscheid van je werk in deze tijd vormgeven? Waar neem je eigenlijk afscheid van? Wat zijn hierin ervaringen van anderen en welke vorm zou passen bij jou? Doe mee aan deze online training en ontvang voorbeelden en deel ervaringen met gelijkgestemden.

Onder begeleiding van onze ervaren Pensioen in Zicht trainers organiseert Odyssee deze gesprekken in kleine groepen waarin je deze thema’s kan bespreken met anderen in een zelfde situatie.

Voor wie

Deze training is voor mensen die binnen het jaar afscheid nemen van werk. En voor mensen die:

  • met anderen in dezelfde situatie in gesprek willen over onderwerpen die spelen rondom pensioen of het pensioen van je partner terwijl er een appèl op je wordt gedaan om zoveel mogelijk thuis te blijven. 
  • het fijn vinden om handvatten aangereikt te krijgen op het onderwerp afscheid nemen van werk.  
  • het leuk vinden om anderen -online- te ontmoeten, om dilemma’s uit te wisselen, voorbeelden te delen en eigen vragen te bespreken. 

Inhoud training

In 2 uur gaan we met elkaar in gesprek over het thema afscheid nemen van werk. Er is ruimte voor uitwisselen maar je wordt ook geïnspireerd met voorbeelden. Aan het einde van de training heb je ideeën over hoe je je eigen afscheid kan inkleden.

Data en tijden: 
 
dinsdag 19 januari 2021 - 10:00-12:00 
 
Investering: 

€ 28,50 inclusief BTW

Locatie

U volgt de cursus thuis via een videoverbinding op je persoonlijke laptop. Afscheid nemen van je werk op 1,5 meter wordt aangeboden via Zoom. Na inschrijving ontvang je van ons instructies hoe je met deze applicatie kunt werken.