Inkoop Informatie

Particulier

Als uw werkgever de Pensioen in Zicht cursus niet (vanuit een cao) vergoed, kunt u wellicht ook uw Individueel Loopbaan Budget (LBB) of Persoonlijk opleidingsbudget (POB) gebruiken waaruit u uw cursus zou kunnen bekostigen. Indien u uw cursus zelf betaalt, kunt u uw cursus eventueel als opleidingskosten bij uw Belastingopgave opvoeren. U kunt respectievelijk bij uw HR-afdeling en accountant navragen wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie! 

Zakelijk

Bent u een inkoper of medewerker van een (financiële) administratie die informatie nodig heeft voor (het verwerken van) een inkooporder, dan is het wellicht belangrijk om te weten dat de Pensioen in Zicht cursussen die Odyssee Pensioen in Zicht aanbiedt, behoren tot één van de scherpste in de markt.

2021:

Al onze driedaagse cursussen hebben een prijs van € 835,- per persoon, exclusief BTW. Dit is op basis van volpension, en inclusief overnachtingen. 

Voor de vijfdaagse Verdiepingscursussen geldt een prijs van € 1285,- per persoon. Dit is inclusief alle bijbehorende overnachtingen exclusief BTW. Ook de vijfdaagse cursus wordt gegeven op basis van volpension.

Wilt u weten wat de meerwaarde is van de Verdiepingscursus ten opzichte van een reguliere Pensioen in Zicht-cursus? Klik dan hier.

Voor de cursus Pensioen in Zicht Online geldt een prijs van € 625,- per persoon. Indien u als echtpaar deelneemt, bedraagt de investering € 1075,-. Beide bedragen zijn exclusief BTW.

2022:

Voor de cursussen die in 2022 uitgevoerd worden, gelden de volgende prijzen per persoon:

  • Alle driedaagse cursussen: € 850,-
  • Alle vijfdaagse cursussen: € 1.310,-
  • Pensioen in Zicht Online: € 640,- of €1099,- per echtpaar

Voor verdere (financiële) gegevens, informatie en contact, klikt u hier.

Aan informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. 

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina?

Neemt u dan gerust contact met u op. Wij helpen u graag verder!