OR-training Medezeggenschap

Hieronder vindt u, afhankelijk van uw kennis en ervaring als OR-team, ons aanbod aan OR-trainingsmodules. U kunt een module los volgen of zelf een maatwerktraining voor uw OR-team samenstellen in overleg met onze deskundige OR-trainer. Per training is aangegeven wat het eindresultaat is en wat Odyssee Medezeggenschap aanbeveelt als een goede basis.

Eenmalige OR-training: Grip op uw organisatie begroting

(nu met € 100,00 kortingsvoucher)

OR-training 'Beginnende OR'

  • 2 dagen

In deze basis OR-training wordt theorie gecombineerd met úw praktijksituatie. Hierdoor kunt u als startende OR goed voorbereid, direct en daadkrachtig starten.

Lees meer

OR-training ‘Gevorderde OR’

  • 2 dagen

Als ‘ervaren’ OR leert u in deze OR-training naast de nodige kennis ook vaardigheden succesvol in te zetten, zodat u uw eigen OR-doelen kunt vormen én realiseren.

Lees meer

OR-Training ‘Thema Expert’

  • 1 dag

In deze OR-training leert u alle ins en outs over één specifiek thema. U wordt begeleid om hierover als OR een eigen mening te vormen, passend bij uw eigen organisatie.

Lees meer
11 feb.
EENMALIGE ACTIE

Grip krijgen op de organisatie-begroting

  • 1 dag
  • Hotel Landgoed Zonheuvel, Doorn

Inzicht hebben in de financiën van de organisatie is belangrijk om als OR invloed uit te oefenen. Door deze cursus wordt het mogelijk om te bekijken of het aangekondigde beleid ook terug te zien is in de begroting.

Lees meer

Ondernemingsraad trainingen

Alle Odyssee Medezeggenschap OR-trainers zijn Cedeo, NRTO, CRBKO, en RMZO-geregistreerd of gecertificeerd. Bij alle OR-trainingen bent u dus verzekerd van diepgaande, deskundige OR-kennis. Dit combineren de trainers met jarenlange opgedane praktijkervaring.

Uniek is dat wij samen met u de OR-training zó vormgeven dat deze altijd aansluit op de actuele situatie in uw organisatie. Zo vormt de training zich om u heen.

Wij verzorgen daarnaast bij al onze trainingen standaard een follow up-traject. Dit doen wij als extra service, zonder extra kosten, omdat wij graag willen dat u het geleerde goed verder vorm kunt geven in uw eigen praktijk.  

Vertel mij hier meer over
Verder lezen
Toon minder