Medezeggenschap Vernieuwing of opstarten OR

Informatie
  • Advies
  • Op maat
Informatie aanvragen

Vernieuwing of opstarten van een OR, medezeggenschap of inspraak in het algemeen, Odyssee Medezeggenschap ondersteunt u bij al deze trajecten. 

En dat is vaker nodig dan u wellicht inschat. Organisaties veranderen. Ook de inspraak van medewerkers (medezeggenschap genoemd) moet blijven passen bij de organisatie, bij de medewerkers en bij de nieuwe manier van werken.

Als u als OR deze vernieuwing zoekt en meer betrokkenheid van medewerkers wilt, dan kan onze OR-adviseur u hierbij helpen. Uw Odyssee-adviseur maakt met u en alle betrokkenen, voorstellen om nieuwe passende vormen van medezeggenschap te organiseren. Ook als u als organisatie een eerste, passende vorm van inspraak voor medewerkers zoekt.

De nieuwe overlegstructuur en werkwijze zijn bedoeld om doelgericht aan de slag te gaan en te komen tot concrete resultaten. Hierbij is steeds het doel om medewerkers op alle niveaus actief te betrekken bij besluitvorming.

Bent u benieuwd wat wij als Odyssee Medezeggenschap voor u kunnen doen? Stel vrijblijvend uw vraag via onderstaande button-knop.

Bekijk ook wat Odyssee Medezeggenschap voor u kan beteken bij:

Odyssee OR Verkiezingscoach