OR-training Medezeggenschap

Hieronder vindt u, afhankelijk van uw kennis en ervaring als OR-team, ons aanbod aan OR-trainingsmodules. U kunt een module los volgen of zelf een maatwerktraining voor uw OR-team samenstellen in overleg met onze deskundige OR-trainer. Per training is aangegeven wat het eindresultaat is en wat Odyssee Medezeggenschap aanbeveelt als een goede basis.

Wat is de kubus van slimmere OR-Inspraak?

(ontdek het HIER)

OR-training 'Beginnende OR'

  • 2 dagen

In deze basis OR-training wordt alle benodigde theorie gecombineerd met úw praktijksituatie. Hierdoor kunt u als nieuwe en startende OR goed voorbereid, direct en daadkrachtig beginnen.

Lees meer

OR-training ‘OR met een Visie’

  • 2 dagen

In deze verdiepende OR-training wordt u geleerd een visie te vormen over hoe u uw inspraak vorm geeft, eigen doelen te stellen én hoe u deze kunt realiseren. Voor een onafhankelijke OR met ambitie!

Lees meer

OR-training ‘Advies-aanvraag’

  • 1 dag

U leert hoe u kort, in uw beperkte tijd, zorgvuldig en beter een Advies-aanvraag behandeld. In deze OR-training wordt u begeleid een gefundeerde mening te vormen en dit in een advies te gieten.

Lees meer

OR-training ‘OR en Praktijk’

  • 1 dag

In deze praktische OR-training ‘OR en Praktijk’ leert u hoe in 'lastige gesprekken' en onervaren situaties als OR een beter resultaat neerzet en tegelijkertijd effectiever met uw tijd om gaat.

Lees meer

Als OR beter samenwerken

  • Traject afhankelijk

In deze OR-training krijgt u inzicht hoe u elkaar als team versterkt (maar soms ook kunt verzwakken). Deze training leert u om beter met elkaar samen te werken, zowel binnen uw OR, als er buiten.

Lees meer

Ondernemingsraad trainingen

Alle Odyssee Medezeggenschap OR-trainers zijn Cedeo, NRTO, CRBKO, en SCOOR/RMZO-geregistreerd of gecertificeerd. Bij alle OR-trainingen bent u dus verzekerd van diepgaande, deskundige OR-kennis. Dit combineren de trainers met jarenlange opgedane praktijkervaring.

Uniek is dat wij samen met u de OR-training zó vormgeven dat deze altijd aansluit op de actuele situatie in uw organisatie. Zo vormt de training zich om u heen.

Wij verzorgen daarnaast bij al onze trainingen standaard een follow up-traject. Dit doen wij als extra service, zonder extra kosten, omdat wij graag willen dat u het geleerde goed verder vorm kunt geven in uw eigen praktijk.  

Vertel mij hier meer over
Verder lezen
Toon minder