OR-training Medezeggenschap

Hieronder vindt u, afhankelijk van uw kennis en ervaring als OR-team, ons aanbod aan OR-trainingsmodules. U kunt een module los volgen of zelf een maatwerktraining voor uw OR-team samenstellen in overleg met onze deskundige OR-trainer. Per training is aangegeven wat het eindresultaat is en wat Odyssee Medezeggenschap aanbeveelt als een goede basis.

Wat is de kubus van slimmere OR-Inspraak?

(ontdek het HIER)

OR-training 'Beginnende OR'

  • 2 dagen

In deze basis OR-training wordt alle benodigde theorie gecombineerd met úw praktijksituatie. Hierdoor kunt u als nieuwe en startende OR goed voorbereid, direct en daadkrachtig beginnen.

Lees meer

OR-training ‘OR met een Visie’

  • 2 dagen

In deze verdiepende OR-training wordt u geleerd een visie te vormen over hoe u uw inspraak vorm geeft, eigen doelen te stellen én hoe u deze kunt realiseren. Voor een onafhankelijke OR met ambitie!

Lees meer

OR-training ‘Advies-aanvraag’

  • 1 dag

U leert hoe u kort, in uw beperkte tijd, zorgvuldig en beter een Advies-aanvraag behandeld. In deze OR-training wordt u begeleid een gefundeerde mening te vormen en dit in een advies te gieten.

Lees meer

OR-training ‘OR en Praktijk’

  • 1 dag

In deze praktische OR-training ‘OR en Praktijk’ leert u hoe in 'lastige gesprekken' en onervaren situaties als OR een beter resultaat neerzet en tegelijkertijd effectiever met uw tijd om gaat.

Lees meer

Als OR beter samenwerken

  • Traject afhankelijk

In deze OR-training krijgt u inzicht hoe u elkaar als team versterkt (maar soms ook kunt verzwakken). Deze training leert u om beter met elkaar samen te werken, zowel binnen uw OR, als er buiten.

Lees meer
29 okt.
Nog enkele plaatsen

Introductie-ochtend WAB

  • Hotel Landgoed Zonheuvel, Doorn

Per 1 januari gaat de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in. Dé nieuwe standaard. In deze eenmalige training wordt in een ochtend stil gestaan bij de belangrijkste wijzigingen en wetenswaardigheden.

Lees meer

Ondernemingsraad trainingen

Alle Odyssee Medezeggenschap OR-trainers zijn Cedeo, NRTO, CRBKO, en SCOOR/RMZO-geregistreerd of gecertificeerd. Bij alle OR-trainingen bent u dus verzekerd van diepgaande, deskundige OR-kennis. Dit combineren de trainers met jarenlange opgedane praktijkervaring.

Uniek is dat wij samen met u de OR-training zó vormgeven dat deze altijd aansluit op de actuele situatie in uw organisatie. Zo vormt de training zich om u heen.

Wij verzorgen daarnaast bij al onze trainingen standaard een follow up-traject. Dit doen wij als extra service, zonder extra kosten, omdat wij graag willen dat u het geleerde goed verder vorm kunt geven in uw eigen praktijk.  

Vertel mij hier meer over
Verder lezen
Toon minder