OR-coaching Medezeggenschap

Naast OR-training en OR-advies geven wij als Odyssee Medezeggenschap ook OR-coaching. Dit houdt in dat wij u helpen om de samenwerking van het OR- team te optimaliseren. Al onze OR-coaches zijn onder andere SCOOR/RMZO-geregistreerde medezeggenschap opleiders. Wij kunnen u daarom de beste coachingskwaliteit garanderen.

Wat is de kubus van slimmere OR-Inspraak?

(ontdek het HIER)

Odyssee's Dagvoorzitter

  • Traject afhankelijk

Odyssee kan als Dagvoorzitter tijdens een bijeenkomst de rol van voorzitter vervullen. Uw voordeel is dat alle leden van de OR doelgericht kunnen meepraten en dat u als OR-lid en -voorzitter niet de schijn van partijdigheid tegen heeft.

Lees meer

Odyssee Trajectbegeleider

  • Traject afhankelijk

Als u de slagvaardigheid van uw OR of van uw OR-commissie wilt vergroten, is sturen op samenwerking als team en het ontwikkelen van de individuele OR-leden belangrijk. Hierin kan onze OR-coach u uitermate bij helpen.

Lees meer

Odyssee OR Verkiezingscoach

  • Traject afhankelijk

Elke ondernemingsraad organiseert tussen de twee en vier jaar een OR-verkiezing. Voor een OR komt hier een hoop bij kijken. De Odyssee OR Verkiezingscoach helpt u om uw OR Verkiezing tot een succes te maken.

Lees meer

Odyssee OR Mediator

  • Traject afhankelijk

OR-Mediation kan een oplossing zijn als er een conflict is ontstaan binnen de OR of tussen OR en bestuurder. Wanneer partijen er samen niet meer uit kunnen komen, kan een OR mediator helpen om het conflict weer op te lossen.

Lees meer

Odyssee OR Coaching Op Maat

  • Traject afhankelijk

OR-coaching houdt in dat een OR-coach u helpt om de samenwerking van uw OR-team te optimaliseren. De Odyssee OR-trainer zoomt in op uw specifieke situatie vanuit zijn/haar jarenlange kennis, expertise en ervaring.

Lees meer

Coaching Ondernemingsraad

OR-Coaching doen wij bij Odyssee Medezeggenschap op onze eigen specifieke manier. Namelijk met praktisch toepasbare oplossingen waarbij wij ons richten op langdurige en blijvende gedragsveranderingen. 

Wij leveren OR-coaching op maat en dus altijd op een manier die het beste bij uw situatie past en op een manier waar op u dat wilt. Hierdoor kan OR-coaching op verschillende manieren vorm krijgen.

Wat hetzelfde blijft, is de gegarandeerde kwaliteit want bij Odyssee Medezeggenschap werken gespecialiseerde OR-Coaches die allen jarenlang specifieke OR-coachingservaring hebben en allen SCOOR/RMZO-geregistreerde medezeggenschap opleiders en coaches zijn.

Vertel mij hier meer over
Verder lezen
Toon minder