Myra Witpen

Het mooie van mijn werk is dat ik te maken heb met organisaties én mensen. In mijn trainingen help ik mensen om meer invloed te krijgen op hun omgeving.

Trainer, OR-coach & adviseur ondernemingsraad, medezeggenschap 
(SCOOR/RMZO-geregistreerde MZ-opleider)

"Ik heb andragologie gestudeerd, de wetenschap die zich richt op de opvoeding en vorming van volwassenen. Tegenwoordig bestaat die studie niet meer, het vak is geïntegreerd in andere studierichtingen.

Hierna heb ik een opleiding gevolgd gericht op het trainen in medezeggenschap en ben ik bij de voorloper van Odyssee aan het werk gegaan. Daar heb ik mij via verschillende functies verder kunnen ontwikkelen,

Het mooie van mijn werk is dat ik te maken heb met organisaties én mensen. In mijn trainingen help ik mensen om meer invloed te krijgen op hun omgeving. Dat heeft een inhoudelijke kant, en daarnaast is het ook een kwestie van jezelf vaardigheden eigen maken en leren hier bewust mee om te gaan.

Naast mijn interesse voor mensen is er bij mij ook de liefde voor dieren en natuur. Thuis heb ik katten, kippen en konijnen. Ik trek graag de natuur in en de verrekijker, die gaat dan mee."

 

Geaccrediteerd door Belbin NL: 
Lees meer > 

Laatste artikelen van Myra

Kennis
Effectieve OR ontwikkelt méér dan alleen zijn ‘natuurlijke rol’ Verder lezen
Kennis
Hoe je als ondernemingsraad meer invloed kunt uitoefenen! Verder lezen