Belbin geaccrediteerd

Belbin NL is de officiële vertegenwoordiger van Belbin in Nederland. Belbin NL heeft een Nederlandse versie van "Interplace" ontwikkeld, waarmee teamrollen kunnen worden bepaald, de resultaten worden vertaald en toegepast kunnen worden in allerlei praktische situaties.

Interplace

Interplace brengt de kansen, mogelijkheden en valkuilen van een team in beeld, geeft advies over de best passende taakverdeling, zoekt uit welke kandidaat het best bij welke positie past, en doet voorspellingen over de interacties tussen de teamleden in verschillende betrekkingen tot elkaar. 

360* feedback

De rapportages van Interplace zijn gebaseerd op 360* feedback, waarbij een zelfperceptie-vragenlijst wordt aangevuld met de woordenlijsten van (ten minste) 4 observatoren. Dat helpt om te voorkomen dat sociale wenselijkheid of onervarenheid in het maken van een zelfanalyse het beeld vertekent. 

Teamrollen

Bovendien doet dit recht aan het besef dat Teamrollen relationele begrippen zijn, die zich in de context van de samenwerking met anderen manifesteren en realiseren.

Belbin geaccrediteerde trainers

Onze Belbin geaccrediteerde trainers zijn: Myra Witpen en Kees van Eijden.

Bekijk hier de training die zij geven met de Belbin methode.

 

Odyssee Medezeggenschap: Eigenzinnig, Onafhankelijk, Verbindend