Actievoorwaarden OR-Opleidingsvoucher

Als u een 'nieuwe' klant bent van Odyssee Medezeggenschap, dan kunt u in aanmerking komen voor een OR-Opleidingsvoucher ter waarde van € 100,00. Deze voucher kunt u heel 2019 inzetten bij elke Medezeggenschapstraining, -advies, of -coachingstraject naar keuze.

Actievoorwaarden op een rijtje

  1. U kunt in aanmerking komen voor deze actie als u een 'nieuwe' klant bent van Odyssee Medezeggenschap. Nieuw wil hier zeggen dat u in de afgelopen drie jaar geen OR-opleidingstraject bij ons heeft afgenomen.
  2. Met de OR-Opleidingsvoucher krijgt u i€ 100,00 korting op elke tweede af te sluiten medezeggenschapstraining, -advies, of -coachingstraject bij Odyssee Medezeggenschap n 2019.
  3. De OR-Opleidingsvoucher’ actie gaat in per 1 maart 2019 in en geldt voor heel 2019. Dit wil zeggen dat nieuw aangemelde klanten op elke 2e Odyssee OR-training die in 2019 wordt afgenomen een korting krijgen van € 100,00. Het geldt niet bij een 3e of 4e training die zij in 2019 afnemen.
  4. Uw bevestigingsmail voor de eerste training is tegelijkertijd uw kortingsvoucher en is daarmee € 100,00 waard.
  5. De korting geldt per organisatie. Elke organisatie heeft dus in totaal recht op één OR-Opleidingsvoucher, ongeacht het aantal deelnemers van één organisatie dat deelneemt aan een training.
  6. De OR-Opleidingsvoucher is in heel 2019 geldig en dient ook in dit jaar in zijn geheel ingezet (opgemaakt) te worden.
  7. De actie geldt voor nieuw af te sluiten trajecten, reeds afgesloten medezeggenschapstraining, -advies, of -coachingstrajecten vallen niet onder deze aanbieding.
  8. De nota van de eerst afgenomen training, advies, of coachingstraject dient voldaan te zijn. 
  9. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of (prijs)kortingen.
  10. De Odyssee Disclaimer is van toepassing op deze actie.

Klik hier als u meer wilt weten over de actie of klik hier om een keuze te maken uit ons assortiment om zo de Opledingssvoucher ter waarde van € 100,00 te ontvangen! 

 

Odyssee Medezeggenschap: Eigenzinnig, Onafhankelijk, Verbindend