Odyssee Medezeggenschap

Odyssee Medezeggenschap vindt dat een goed werkende OR een gedeelde verantwoordelijkheid is van medewerkers, ondernemingsraad en management.

OR-training

In onze OR-training krijgt u fundamentele OR-theorie gecombineerd met jarenlange opgedane praktijkervaring van onze OR-trainers. Zij zijn allen Cedeo, NRTO, CRBKO en RMZO-geregistreerde medezeggenschap opleiders.

Ik wil leren

OR-advies

U ontvangt bij elk OR-traject deskundig advies op maat, omdat wij u (pro)actief helpen met inhoud én aanpak. OR-advies houdt in dat wij ‘over uw schouder meekijken’ om samen met u uw gestelde doelen te realiseren.

Ik wil advies

OR-coaching

Met OR-coaching helpt één van onze RMZO-geregistreerde medezeggenschap coaches u om de samenwerking van uw OR- team te optimaliseren. Hierdoor zal uw (overleg)proces efficiënter en succesvoller verlopen.

Ik wil coaching
Alstublieft, uw Opleidingsvoucher van € 100,00

(lees hier hoe u die incasseert)

Klik hier voor de Introductie-ochtend WAB!

(in één ochtend weet u alle ins & outs)

• Eigenzinnig • Onafhankelijk • Verbindend

Vanuit de visie van Odyssee Medezeggenschap betrekken wij alle stakeholders. Wij verbinden mensen onderling en verbinden mensen met een organisatie. Dit doen wij met praktisch toepasbare oplossingen waarbij wij ons met onze trainingen, advies- en coachingstrajecten richten op langdurige en blijvende veranderingen. 

OR-training

OR-training 'Beginnende OR'

  • 2 dagen

In deze basis OR-training wordt alle benodigde theorie gecombineerd met úw praktijksituatie. Hierdoor kunt u als nieuwe en startende OR goed voorbereid, direct en daadkrachtig beginnen.

Lees meer

OR-training ‘OR met een Visie’

  • 2 dagen

In deze verdiepende OR-training wordt u geleerd een visie te vormen over hoe u uw inspraak vorm geeft, eigen doelen te stellen én hoe u deze kunt realiseren. Voor een onafhankelijke OR met ambitie!

Lees meer

OR-training ‘Advies-aanvraag’

  • 1 dag

In deze OR-training leert u hoe u kort, en in uw beperkte tijd, zorgvuldig een Advies-aanvraag behandeld. U wordt begeleid om over een specifiek onderwerp, als OR een eigen gefundeerde mening te vormen.

Lees meer

OR-Training op Maat

Met een OR-Training op Maat gaat u met uw OR concreet aan de slag met voor u actuele onderwerpen. U ontvangt een trainingsprogramma voor uw specifieke situatie gebaseerd op uw gewenste eindresultaat. 

Onze Medezeggenschap trainers

Myra Witpen Bekijk profiel
Niek Sibbel Bekijk profiel
Kees van Eijden Bekijk profiel
Eric Veening Bekijk profiel
Ron Wassenaar Bekijk profiel
Michèl van Doorn Bekijk profiel
Ans van Rooy Bekijk profiel
Alberthe te Brake Bekijk profiel
Erik Klerks Bekijk profiel
Arend Compagner Bekijk profiel
Bekijk alle Medezeggenschap trainers

OR-advies

U ontvangt bij elk OR-traject deskundig advies op maat omdat wij u actief helpen op inhoud én aanpak. OR-advies houdt in dat wij met u ‘over uw schouder heen meekijken’ om uw gestelde doelen te realiseren.

OR-coaching

Met OR-coaching helpt één van onze RMZO-geregistreerde medezeggenschap coaches u om de samenwerking van uw OR-team te optimaliseren waardoor uw (overleg)proces efficiënter en succesvoller gaat verlopen.

Wat zeggen onze Klanten

De OR-trainers van Odyssee staan open voor onze input en leveren een uitstekende op maat gesneden training. - Jaap van Gisteren, ondernemingsraad Makro Lees meer
Met Odyssee Medezeggenschap werken wij al jaren samen. Zij zijn steeds vernieuwend en verfrissend! - Dick van Egmond, ondernemingsraad Dura Vermeer Lees meer
De trainingen zijn bij ons altijd maatwerk. Daar zijn we zeer tevreden over. Odyssee heeft grote betrokkenheid en kennis van zaken! - Linda van Loenen, ambtelijk secretaris ondernemingsraad St. Jansdal Ziekenhuis Lees meer
Jaap van Gisteren, ondernemingsraad Makro
Dick van Egmond, ondernemingsraad Dura Vermeer
Linda van Loenen, ambtelijk secretaris ondernemingsraad St. Jansdal Ziekenhuis
Meer Klantverhalen

Actualiteit over medezeggenschap

Algemeen
Onderhandelen over OR-scholing: overwin de weerstand Verder lezen
Algemeen
Direct hogere boete bij ontbreken RI&E Verder lezen
Algemeen
OR XS4ALL zet enquêterecht in bij conflict met KPN Verder lezen
Meer Actualiteit