Odyssee Medezeggenschap

Odyssee Medezeggenschap vindt dat een goed werkende OR een gedeelde verantwoordelijkheid is van medewerkers, ondernemingsraad en management.

OR-training

In onze OR-training krijgt u fundamentele OR-theorie gecombineerd met jarenlange opgedane praktijkervaring van onze OR-trainers. Zij zijn allen Cedeo, NRTO, CRBKO en RMZO-geregistreerde medezeggenschap opleiders.

Ik wil leren

OR-advies

U ontvangt bij elk OR-traject deskundig advies op maat, omdat wij u (pro)actief helpen met inhoud én aanpak. OR-advies houdt in dat wij ‘over uw schouder meekijken’ om samen met u uw gestelde doelen te realiseren.

Ik wil advies

OR-coaching

Met OR-coaching helpt één van onze RMZO-geregistreerde medezeggenschap coaches u om de samenwerking van uw OR- team te optimaliseren. Hierdoor zal uw (overleg)proces efficiënter en succesvoller verlopen.

Ik wil coaching
Wat is de Kubus van Slimmere OR-Inspraak?

(ontdek het HIER)

Whitepaper Beter OR-Advies in minder tijd

(Download hem hier gratis)

• Eigenzinnig • Onafhankelijk • Verbindend

Vanuit de visie van Odyssee Medezeggenschap betrekken wij alle stakeholders. Wij verbinden mensen onderling en verbinden mensen met een organisatie. Dit doen wij met praktisch toepasbare oplossingen waarbij wij ons met onze trainingen, advies- en coachingstrajecten richten op langdurige en blijvende veranderingen. 

OR-training

OR-training 'Beginnende OR'

In deze basis OR-training wordt alle benodigde theorie gecombineerd met úw praktijksituatie. Hierdoor kunt u als nieuwe en startende OR goed voorbereid, direct en daadkrachtig beginnen....

Lees meer

OR-training ‘OR met een Visie’

In deze verdiepende OR-training wordt u geleerd een visie te vormen over hoe u uw inspraak vorm geeft, eigen doelen te stellen én hoe u deze kunt realiseren. Voor een onafhankelijke OR met ambitie!...

Lees meer

OR-training ‘Advies-aanvraag’

U leert hoe u kort, in uw beperkte tijd, zorgvuldig en beter een Advies-aanvraag behandeld. In deze OR-training wordt u begeleid een gefundeerde mening te vormen en dit in een advies te gieten....

Lees meer

OR-Training op Maat

Met een OR-Training op Maat gaat u met uw OR concreet aan de slag met voor u actuele onderwerpen. U ontvangt een trainingsprogramma voor uw specifieke situatie gebaseerd op uw gewenste eindresultaat. 

Onze Medezeggenschap trainers

Kees van Eijden Bekijk profiel
Eric Veening Bekijk profiel
Ron Wassenaar Bekijk profiel
Michèl van Doorn Bekijk profiel
Alberthe te Brake Bekijk profiel
Erik Klerks Bekijk profiel
Arend Compagner Bekijk profiel
Bekijk alle Medezeggenschap trainers

OR-advies

U ontvangt bij elk OR-traject deskundig advies op maat omdat wij u actief helpen op inhoud én aanpak. OR-advies houdt in dat wij met u ‘over uw schouder heen meekijken’ om uw gestelde doelen te realiseren.

OR-coaching

Met OR-coaching helpt één van onze RMZO-geregistreerde medezeggenschap coaches u om de samenwerking van uw OR-team te optimaliseren waardoor uw (overleg)proces efficiënter en succesvoller gaat verlopen.

Wat zeggen onze Klanten

Met Odyssee Medezeggenschap werken wij al jaren samen. Zij zijn steeds vernieuwend en verfrissend! - Dick van Egmond, ondernemingsraad Dura Vermeer Lees meer
De trainingen zijn bij ons altijd maatwerk. Daar zijn we zeer tevreden over. Odyssee heeft grote betrokkenheid en kennis van zaken! - Linda van Loenen, ambtelijk secretaris ondernemingsraad St. Jansdal Ziekenhuis Lees meer
Dick van Egmond, ondernemingsraad Dura Vermeer
Linda van Loenen, ambtelijk secretaris ondernemingsraad St. Jansdal Ziekenhuis
Meer Klantverhalen

Actualiteit over medezeggenschap

Algemeen
In wat voor land willen wij werken? - Reactie SBI Verder lezen
Algemeen
Invloed OR op topsalaris door nieuwe wet groter Verder lezen
Publicaties
Whitepaper 2: Beter Advies in minder tijd Verder lezen
Meer Actualiteit