Mark Lablans

Werken bij Odyssee is werken in een 'mensen business'

Strategisch Marketing Manager

"Ik ben bij Odyssee werkzaam als marketing manager en eigenlijk altijd al commercieel werkzaam geweest. Eerst 7 jaar in sales en inmiddels ongeveer 20 jaar in marketing. Een belangrijk deel van mijn loopbaan heb ik in de telecommunicatie gewerkt en daarnaast ook onder meer op Schiphol en in de Werving & Selectie branche.

Mijn functie van strategisch marketeer bestaat nog niet heel erg lang binnen Odyssee. Dat betekent dat ik de marketing opnieuw opbouw. Iets dat ik leuk en uitdagend vind. Werken bij Odyssee is een 'mensen business', waarmee je met marketing richt op verschillende doelgroepen, zoals opdrachtgevers en deelnemers. Iets waar ik in de Werving & Selectie branche eerder ook al ervaring in heb opgedaan.

Ik reis graag naar de landen aan de Arabisch golf, zoals Oman, Qatar en Dubai. Ik vind het een boeiende streek, vooral het Arabische schrift, de oude en nieuwe architectuur en de hedendaagse muziek. In deze landen zie je een interessante samensmelting van oosterse en westerse cultuur. Die mengeling blijft mij boeien."