Caroline Geelen

Het is goed om bewust stil te staan bij de veranderingen die nieuwe levensfases met zich meebrengen; ik merk dat mensen daar veel aan hebben.

Trainer, coach Vitaliteit 

"Door als fysiotherapeute de opleiding Haptonomie te volgen, werd jaren geleden mijn interesse voor psychologie gewekt. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik arbeids- en organisatiepsychologie ben gaan studeren.

In  het ziekenhuis waar ik toen werkte, kwam ik in de ondernemingsraad. Zo ben ik met medezeggenschap in aanraking gekomen. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik arbeids- en organisatiepsychologie ben gaan studeren en daarna bij Odyssee ben gaan werken. Hier ben ik trainingen medezeggenschap ben gaan geven.

Sinds begin 2018 heb ik mij helemaal toegelegd op de Pensioen in Zicht en vitaliteit & arbeidsmotivatie cursussen. Ik vind dat ook goed bij mij passen, nu ik zelf wat ouder ben. Een cursus als Pensioen in Zicht is heel zinvol. Als het einde van je werkzame leven in zicht komt, is het goed om bewust stil te staan bij de veranderingen die nieuwe levensfases met zich meebrengen. Ik merk dat mensen daar veel aan hebben.

Zelf ben ik een groot liefhebber van kunst en cultuur. Daarom sta ik op de foto met een aantal programmaboekjes van theaters en kunstevenementen. Ik ga bijvoorbeeld graag naar het Concertgebouw en ook naar kleine uitvoeringen in de Kleine Komedie of Theater Bellevue in Amsterdam. Verder plan ik regelmatig vakanties of kleine uitstapjes rond kunstevenementen die ik wil bezoeken."